Blefaroplastie cu laser CO2

Cand se recomanda blefaroplastia?

Procesul de imbatranire cutanata se reflecta intr-un mod pregnant la nivelul ochilor. Pielea din zona pleoapelor este subtire si delicata, iar inaintarea in varsta ii reduce elasticitatea, creandu-se aspectul de “pleoape cazute”. Cu atat mai mult atunci cand pacientii au un stil de viata ce consta intr-un program redus de odihna, fumat sau expunere prelungita la soare se acutizeaza aspectul imbatranit al privirii. De asemenea, mostenirea genetica poate avea un rol important in acest proces, iar in unele cazuri, se poate ajunge pana la afectarea vederii, din pricina imposibilitatii de deschidere completa a ochilor.

Avantajele procedurii de blefaroplastie cu laser CO2

Tratamentul cel mai indicat in rejuvenarea pleoapelor este blefaroplastia, care poate fi realizata atat chirurgical, cat si cu laserul. In timp ce varianta cu bisturiul implica o perioada mai lunga de recuperare, in clinica Derma Expert exista si varianta de blefaroplastie chirurgicala cu laserul CO2RE, pe langa cea clasica. Aceasta este mult mai comoda pentru pacient, intrucat implica o perioada de recuperare mai scurta si mai facila. In plus, actiunea laserului CO2 este una polivalenta, intrucat este un tip de laser versatil si are mai multe aplicatii. Dupa indepartarea excesului de tesut in modulul ”surgical” al platformei laser CO2RE medicul specialist poate folosi modulul „estetic” pentru a lifta tesutul din zona arcadelor si pleoapelor inferioare, dar si pentru a reduce ridurile “laba gastii”. Astfel, se obtine o rejuvenare globala a ochilor si rezultate de lunga durata intr-o singura interventie.

Cum se realizeaza blefaroplastia cu laser CO2 ?

Corectarea pleoapelor cazute si a ridurilor din jurul ochilor cu laserul Co2 este o interventie care va asigura rezultate de lunga durata impotriva laxitatii pielii din zona ochilor, ridurilor si pigmentarii. In clinica Derma Expert, blefaroplastia se realizeaza cu laserul CO2RE, apartinand brandului Syneron Candela, cel mai apreciat laser CO2 la ora actuala de catre medicii din intreaga lume.

Pacientului i se va aplica o crema anestezica in prealabil, cu care va sta aproximativ 30 de minute, inainte de procedura de blefaroplastie cu laserul.

Blefaroplastia chirurgicala cu laser CO2 este o procedura prin care se obtin imbunatatiri de lunga durata asupra ridurilor, modificarilor de pigment si textura, laxitatii si excesului de piele de la nivelul pleoapelor si din jurul ochilor. Fasciculul laser emis sub forma de coloane verticale produce o crestere brusca a temperaturii intracelulare inducand vaporizarea tintita a tesutului si coagularea in tesutul inconjurator. Aceste procese sunt responsabile de indepartarea controlata a straturilor superioare ale epidermului, contractia colagenului indusa de caldura si crearea de micro-leziuni controlate in dermul papilar. Astfel, se vor declansa procese de reparare a fibrelor de colagen, neocolageneza si reepitelizare.

Fibre noi de colagen continua sa fie sintetizate timp de până la 6 luni dupa procedura, ceea ce inseamna ca imbunatatiri suplimentare vor exista si dupa faza imediata de vindecare.

Recomandari dupa blefaroplastie cu laser CO2

Pacientul va evita expunerea la lumina razelor solare, indiferent daca tratamentul se face doar in sezonul rece si va proteja pielea cu crema cu factor de protectie. In primele zile, pacientul va dormi cu capul mai sus ca de obicei pentru a diminua procesul de inflamatie si va mentine zona intens hidratata, pentru a grabi procesul de vindecare.

Ce rezultate se obtin dupa blefaroplastia cu laser CO2?

Pacientii vor observa reducerea pielii in exces de la nivelul pleoapelor, o mai buna vizibilitate a pleoapei superioare, reducerea pungilor, estomparea sau chiar stergerea ridurilor din jurul ochilor, uniformizarea coloratiei si texturii pielii, fermitate, luminozitate. Imbunatatirile obtinute dupa o astfel de procedura asupra laxitatii si excesului de piele de la nivelul pleoapelor pot elimina necesitatea unei blefaroplastii chirurgicale. In urma actiunii laserului CO2RE, zona pleoapelor va fi complet redefinita prin reducerea tesutului in exces, fara a fi necesar bisturiul sau sutura.

 

  • Cat timp se mentin rezultatele blefaroplastiei cu laser CO2?

Eliminarea tesutului in exces cu laserul CO2 este o procedura definitiva si nu are un efect reversibil, insa pot aparea modificari ale aspectului o data cu inaintarea in varsta, ca efect al procesului natural de imbatranire. Procedura cu laser CO2 in modulul estetic ablativ isi mentine rezultatele in functie de varsta pacientului si poate fi repetata la un interval de 3-6 luni.

Programeaza-te

Consulta medicul specialist al clinicii Derma Expert

blefaroplastia

Cea mai buna solutie pentru corectarea estetica a pleoapelor.

Tratament sigur

Procedura realizata cu ajutorul laserului Co2RE.

TESTIMONIALELE PACIENȚILOR

Blefaroplastie cu laserul CO2
Nu imi inchipuiam vreodata ca voi scapa de acest complex, al „pleoapelor lasate”. Toata admiratia pentru Dr. Ioana Pescaru si clinica Derma Expert. A fost singurul medic care m-a sfatuit sa incerc laserul CO2 inainte de bisturiu.
Ionela RaduPacient
Blefaroplastie cu laserul CO2
Odata cu procedura de blefaroplastie, am intinerit cu cel putin 10 ani. Am fost uimita de diferenta majora pe care aceasta interventie o aduce! Recunosc, mi-a fost teama de ideea de laser, mai ales in apropierea ochilor, insa disconfortul a fost redus, iar recuperarea deloc grea.
Iulia GhiorghisorPacient
Blefaroplastie cu laserul CO2
Incredibil ce diferenta majora a adus acest laser in viata mea, lucru vizibil pentru toti din jurul meu. Desi am utilizat timpuriu tot felul de produse destinate ochilor, masti si serumuri, eram nemultumita de aspectul acestora. Stiam ca trebuie sa intervin cu ceva mai agresiv si am luat cea mai buna decizie sa aleg laser CO2, la clinica Derma Expert.
Roxana NegoiPacient

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce fel de pacienti pot face blefaroplastia cu laser CO2?
Cat dureaza interventia de blefaroplastie cu laser CO2 ?
La cat timp apar rezultatele?
Ce riscuri implica procedura de blefaroplastie cu laser CO2?

ÎNTREABĂ SPECIALISTUL DERMA EXPERT
    Call Now Button