InMode BodyTite

INMODE BODYTITE

Portofoliul clinicii Derma Expert se extinde cu un nou sistem revolutionar, capabil sa imbunatateasca dramatic aspectul unor zone afectate de tesut adipos si laxitate, dificil de tratat. Este vorba de InMode BodyTite, un aparat complex de reconturare, care actioneaza dual, realizand o procedura de lipoplastie minimum invaziva asistata de radiofrecventa, pentru eliminarea grasimii si tonifierea intensa a pielii. InMode BodyTite este destinat conturarii fetei si corpului, oferind rezultate spectaculoase, ce ar fi putut fi obtinute doar prin intermediul bisturiului si, implicit, al unei recuperari dificile.

Cum functioneaza InMode BodyTite?

Sistemul se bazeaza pe combinarea lipoplastiei obisnuite cu aplicarea impulsurilor de radiofrecventa pe zona de tratament. Se utilizeaza o canula speciala, care este introdusa sub piele pentru a topi tesutul adipos, in timp ce, simultan, un aplicator genereaza impulsuri de radiofrecventa pe suprafata pielii, pentru a tonifia si nivela pielea.

Astfel, se genereaza un proces controlat de incalzire in dermul profund si in tesutul gras, iar in urma expunerii la o temperatura atat de ridicata, tegumentul se va contracta pana la 40% in timpul procedurii, iar apoi procesul de formare de noi fibre de colagen se va amplifica in urmatoarele 6 luni post interventie. In acelasi timp, se produce si coagularea vaselor de sange, ceea ce reduce riscul de echimoze (vanatai) si edem (retentia de apa in tesuturi).

Aparatul InMode BodyTite actioneaza eficient asupra depozitelor de grasime, topindu-le la temperaturi controlate, fara a lasa in urma un aspect de piele lasata, cum se poate intampla la liposuctia clasica. Procedura se realizeaza cu anestezie locala, nu presupune excizia de tesut si nu lasa cicatrici. In plus, pacientul nu necesita spitalizare, ci doar cateva zile de repaos social, timp in care disconfortul va fi unul minim.

Ce zone pot fi tratate cu InMode BodyTite?

InMode BodyTite ofera tratamente uniforme si eficiente cu efecte secundare reduse, pentru toate zonele corpului care prezinta tesut adipos:

  • Fata (frunte, periorbital, foldul nazolabial, gusa si gat)
  • Abdomen
  • Brate
  • Fese
  • Genunchi
  • Solduri
  • Coapse

Intr-o singura sedinta se pot trata mai multe zone, in functie de preferintele pacientului, iar tratarea fiecarei zone dureaza aproximativ 15-30 min.

Pregatirea pacientului inainte de procedura cu InMode BodyTite

Pacientii care doresc sa faca aceasta procedura nu au nevoie de o pregatire speciala, insa recomandata intreruperea tratamentelor anticoagulante si antiagregante cu o saptamana inainte de procedura.

Recuperarea pacientului dupa interventia cu InMode BodyTite

In functie de zona de tratament, timpul de recuperare pentru pacienti variaza de la 1-2 zile la 10 zile. Post-interventie, acestia vor primi toate indicatiile de ingrijire a zonei tratate de la medicii specialisti Derma Expert, urmand ca periodic sa revina pentru controalele de rutina.

InMode BodyTite, un sistem sigur si extrem de eficient

InMode face parte din ultima generatie de aparate pentru remodelare si slabire, beneficiand de o interfata inteligenta care permite realizarea de tratamente in conditii de maxima siguranta pentru pacienti. Astfel, aparatul masoara in timp real temperatura la care se ajunge in interiorul pielii si a stratului adipos, excluzand riscul de arsuri si complicatii pentru piele.

In cat timp se vad rezultatele dupa procedura?

Dupa procedura cu laserul InMode, pacientii vor remarca primele rezultate la aproximativ 1 luna, urmand sa fie definitive la o distanta de 3-6 luni.

Programeaza-te

Consulta medicul specialist al clinicii Derma Expert

InMode BodyTite

Cel mai eficient tratament de lipoplastie asistata de radiofrecventa.

Tratament sigur

Procedura realizata cu ajutorul laserului Co2RE.

TESTIMONIALELE PACIENȚILOR

InMode BodyTite
Zona ochilor, cu pleoape umflate si piele lasata a fost pentru mine dintotdeauna un factor de stres major. Am incercat injectari, insa m-au ajutat doar pe partea de riduri. Am aflat de InMode si am vrut sa incerc imediat. Este absolut spectaculos ce minuni a facut pentru mine, am intinerit cu cel putin 10 ani
Sandra CherechesPacient
InMode Bodytite
Odata cu inaintarea in varsta si acumularea de kilograme, am dobandit o gusa de toata frumusetea. Chiar daca am slabit ceva kilograme, tot nu a fost suficient. Recunosc, mi-a fost frica de interventii toata viata, insa InMode a fost ceva extrem de simplu si lipsit de durere. Am scapat de gusa si aspectul neplacut, este incredibil ca nu am ramas cu nicio urma dupa interventie.
Loredana IosifPacient
InMode BodyTite
Am practicat sport toata viata, insa dupa cele 2 sarcini am ramas cu un aspect neplacut al genunchilor, unde am ramas cu ceva depozite de grasime. Am incercat tot soiul de proceduri, dar nu am obtinut rezultatul pe care il doream. Am ajuns la clinica Derma Expert si specialistii mi-au recomandat InMode. Procedura a furat maximum o ora si recuperarea a fost extrem de usoara. Dupa o luna, am vazut deja primele rezultate
Gina PetrachePacient

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Care sunt contraindicatiile procedurii InMode BodyTite?
Ce trebuie neaparat pacientii sa faca dupa procedura InMode BodyTite?
Cat de eficienta este procedura?

ÎNTREABĂ SPECIALISTUL DERMA EXPERT
    Call Now Button