Morpheus 8

Morpheus 8

Aparatul InMode Bodytite, disponibil in clinica Derma Expert, a fost conceput pentru realizarea de tratamente complexe pentru rejuvenare si remodelare corporala. Pe langa BodyTite, aplicatia de lipoplastie asistata de radiofrecventa, sistemul este prevazut si cu un aplicator special, care combina procedura de microneedling cu radiofrecventa fractionata, actionand asupra tesutului adipos subdermic. Este vorba de tratamentul Morpheus 8, o procedura minim invaziva care actioneaza concomitent pentru intinerirea pielii, reducerea laxitatii si a stratului adipos din zone precum pometi, linia mandibulei sau gat. Tratamentul este utilizat cu succes si pentru cicatrici post acneice, riduri profunde, dar si vergeturi.

Cum functioneaza tratamentul Morpheus 8?

Aplicatorul special creeaza mici orificii prin care penetreaza radiofrecventa. In acest mod, este declansata o temperatura ridicata in tesuturi, care va avea rol de refacerea retelei de colagen si elastina si, totodata, pentru diminuarea tesutului adipos prin lipoliza. Prin vizarea straturilor mai adanci ale pielii, elementele care le alcatuiesc se vor reorganiza intr-un proces natural anti-imbatranire. Acest lucru se va remarca prin reducerea ridurilor profunde, porilor dilatati si iregularitatilor texturale ale pielii.

Aplicatorul este prevazut cu micro-pini din otel placat cu aur si sunt mai lungi decat cei folositi in alte proceduri de microneedling, ceea ce asigura o penetrare mai profunda. Astfel, se produce o remodelare a tesutului adipos, cu distributia radiofrecventei la o adancime de pana la 4 milimetri.

Un mare avantaj al acestui sistem este ca riscul de hiperpigmentare post tratament este foarte redus, ceea ce il face sa fie o procedura sigura pentru orice fototip, chiar si pentru cele mai inchise. Tratamentul se adreseaza oricarui tip de ten, chiar si celor sensibile, si se poate realiza in orice sezon, cu respectarea, bineinteles, a restrictiilor privind expunerea la soare.

Cum se desfasoara procedura Morpheus 8?

Procedura cu Morpheus 8 se realizeaza cu anestezie locala in prealabil. Prin intermediul aplicatorului vor fi livrate impulsurile laser pe toata suprafata pielii, pacientii resimtind mici pulsatii de caldura.

Recuperarea post tratament este extrem de facila, pacientii confruntandu-se cu un usor eritem si edem pentru cateva zile. Pacientii nu vor experimenta descuamarea excesiva a pielii si nici o recuperare anevoioasa dupa procedura.

In primele zile dupa tratament, pacientii trebuie sa evite expunerea la soare si este extrem de important sa utilizeze o crema cu factor de protectie ridicat, precum si produse emoliente, pentru o buna hidratare a pielii.

Protocolul de tratament si rezultatele

Protocolul recomandat este de 3 sedinte, realizate la un interval de 6-8 saptamani, iar rezultatele obtinute in urma tratamentului dureaza pana la 12 luni, fiind necesare apoi sedinte de intretinere anuale. Rezultatele vor fi vizibile la aproximativ 1 luna post procedura si se vor remarca prin:

  • Reducerea excesului de grasime la nivelul fetei si gatului
  • Diminuarea cicatricilor post acnee, cheloide sau hipertrofice
  • Eliminarea petelor hiperpigmentare
  • Uniformizarea texturii pielii
  • Reducerea ridurilor profunde
  • Diminuarea porilor dilatati
  • Imbunatatirea aspectului vergeturilor

Deasemenea, in clinica Derma Expert, Morpheus 8 poate fi aplicat imediat dupa procedurile de lipoplastie cu aparatul InMode, pentru a stimula puternic reteaua de colagen si elastina din zona ochilor, pometi, peribucal, mandibular si gusa. In acest mod, sunt accelerate si maximizate rezultatele procedurii BodyTite, pacientii urmand sa se bucure de rezultate excelente in ceea ce inseamna reducerea tesutului adipos si a laxitatii pielii.

Programeaza-te

Consulta medicul specialist al clinicii Derma Expert

Morpheus 8

Tratament revolutionar cu radiofrecventa pentru rejuvenarea pielii.

Tratament sigur

Procedura realizata cu echipamentul InMode.

TESTIMONIALELE PACIENȚILOR

Morpheus 8
Recunosc, nu m-am asteptat deloc sa am parte de asemenea rezultate dupa o singura sedinta. Pori redusi, pielea mai elastica si intinsa, si mai ales, riduri diminuate. A fost prima mea experienta cu un astfel de tratament si voi continua tot protocolul la clinica Derma Expert.
Sorana IliesPacient
Morpheus 8
M-am programat la dr Alexandra Batani dupa ce am conspectat destul de mult piata de clinici din Bucuresti. Voiam sa aflu ce pot face pentru zona fetei si am optat pentru Morpheus 8, iar rezultatul a fost peste asteptari.
Andra TulusPacient
Morpheus 8
Odata cu implinirea varstei de 40 de ani, am simtit nevoia sa imi fac un lifting facial. Totodata, nu imi doream absolut deloc o interventie cu bisturiul, cel putin nu acum. Recomandarea specialistilor clinicii a fost sa incerc Morpheus 8 si mi s-a parut incredibil atat tratamentul in sine si recuperarea, dar si rezultatele obtinute.
Elena SimionPacient

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Rezultatele obtinute cu Morpheus 8 sunt permanente?
Cat de des poate fi facut tratamentul cu Morpheus 8?
Ce trebuie facut dupa tratamentul cu Morpheus 8?

ÎNTREABĂ SPECIALISTUL DERMA EXPERT
    Call Now Button