Rejuvenare vaginala

Laserul CO2RE Intima este cel mai nou laser folosit in tratarea rejuvenarii vaginale si alte afectiuni ale vaginului

Rejuvenarea vaginală – importantă pentru sănătatea intimă

Odată cu trecerea timpului, și zona genitală suferă o serie de modificări ce afectează calitatea vieții de cuplu și confortul intim al femeii mature. Aceste modificări apar cel mai frecvent ca urmare a schimbării profilului hormonal, după sarcină, naștere sau menopauză. Perioada gravidității și nașterea au un impact major asupra musculaturii și inervației pelvine, astfel determinând probleme de incontinență urinară. Hormonii din timpul sarcinii pot determina pigmentarea vulvară, iar cu trecerea timpului scăderea nivelului de estrogen conduce la subțierea mucoasei vaginale prin pierderea fiziologică a acidului hialuronic, a fibrelor de colagen și elastină, proces cunoscut sub denumirea de atrofie vaginală, care are implicații atât asupra actului sexual cu lipsă de lubrifiere, usturime, durere, cât și asupra florei vaginale, favorizând înmulțirea bacteriană. Nu în ultimul rând, forța gravitațională, pierderea țesutului adipos din zonă respectivă, epilarea cu ceară, creșterea în greutate, au o influență negativă asupra zonei vaginale.

Există metode de prevenție a atrofiei vaginale și a altor complicații ce pot afecta zona vulvară și vaginală?

Prevenția acestor probleme are limitările ei din cauza posibilităților terapeutice reduse de tipul ovulelor cu acid hialuronic pentru lubrifiere, substituție hormonală pentru prevenirea atrofiei vaginale și pigmentării vulvare, exerciții Kegel pentru întărirea musculaturii pelviene care constau în contracția și relaxarea musculară timp de 1-2 secunde, în serii de câte 10 de mai multe ori pe zi sau cu conuri intravaginale de mărimi diferite. Reușita acestor metode terapeutice, însă, este influențată de o multitudine de factori, de aceea, în numeroase cazuri, în trecut, se apela la varianta finală, chirurgia.

Tratament incontinenta urinara. Tratamente de ultima generatie recomandate pentru rejuvenarea vaginala.
Tratament rejuvenare vaginala folosind laserul CO2. Tratament profesional recomandat de medici dermatologi.
Rejuvenare vaginala. Tratamente non-chirurgicale realizate cu tehnologia laser CO2 recomandata de medicii dermatologi.
Laxitatate vaginala dupa nastere. Tratament non-chirurgical pentru remodelarea canalului vaginal.

Care sunt metodele de rejuvenare vaginală?

Terapia corectivă a problemelor de incontinență urinară, cu rezultate satisfăcătoare, o reprezintă cura chirurgicală, fie sub formă de bandeletă, cu timp de recuperare redus, dar care se potrivește numai anumitor paciente, fie numeroase alte procedee chirurgicale cu timp de recuperare mai lung și riscuri mai ample, destinate problemelor mai grave.
Celelalte metode terapeutice sunt reprezentate de medicamente ce relaxează sau întăresc musculatura pelviană, de kineto sau fizioterapie.

Laserul CO2RE Intima pentru rejuvenare vaginală

O soluție de ultimă generație pentru rejuvenarea vaginală este tratamentul Core Intima, un laser CO2 fracționat, care prin mecanismul său de acțiune reușește să stimuleze producția fibrelor de colagen și elastină, de o calitate superioară, să îmbunătățească vascularizația locală, îngroașă mucoasa vaginală, reglează secreția, uniformizează culoarea, crește fermitatea, crește senzația în timpul actului sexual și ameliorează incontinența urinară.

Rejuvenarea vaginală este un tratament laser nedureros, non-chirurgical și non-hormonal care se poate efectua pentru tratarea atât a vaginului, cât și a regiunii vulvare.

 

 • Tratamentul intravaginal

Se utilizează capete de unică folosință, cu scopul realizării ablației fracționate progresive a întregului perete vaginal. Tratamentul nu este unul dureros, deoarece mucoasa vaginală este mai puțin inervată decât pielea, asigurând disconfort minim în timpul procedurii.

 

 • Tratamentul regiunii vulvare

Se utilizează capete de tratament de unică folosință, special concepute pentru această zonă. Pentru a minimiza disconfortul din timpul procedurii, se aplică o cremă anestezică, întrucât zona aceasta prezintă sensibilitate crescută față de mucoasa vaginală. În timpul procedurii, se tratează întreaga zonă a vestibulului vaginal, incluzând labiile mici și zona periuretrală. Pentru acesta specificatie, exista si o serie de tratamente laser dedicate regiunii vulvare (labioplastie), pe care le efectuam in clinica noastra.

Care este protocolul de tratament?

Protocolul de tratament recomandat constă în 3 ședințe, spațiate la 4-6 săptămâni, atât pentru tratamentul intern cât și pentru cel extern.
Pacienta trebuie să efectueze control ginecologic anterior, cu examen Papanicolau și examen de secreție vaginală pentru a înlătura eventualele complicații.

 • Before-Tratament CO2RE Intima
  After-Tratament CO2RE Intima
  Înainte Tratament CO2RE Intima După
100

Paciente mulțumite de tratament

94

Ar recomanda procedura

81

Îmbunătățirea vieții sexuale

Îngrijirea post-tratament

Postprocedură, se recomandă profilaxie antiherpetică și antimicotică. Zona tratată nu necesită îngrijire specială, în afara igienei intime obișnuite, datorită timpului de recuperare foarte redus. Timp de 5-7 zile contactul sexual nu este recomandat.
Rezultatele tratamentului încep să se simtă încă de la prima ședință, iar rezultatul final se atinge la 6 luni după ultima ședință, întrucât țesutul se va regenera în continuare. Procedura poate fi efectuată ulterior, pentru întreținere, o ședință pe an sau o ședință la 2 ani, în funcție de starea țesutului.

Printre pacienții ideali pentru o procedură laser de rejuvenare vaginală se numără și femeile aflate la vârsta fertilă (spre final de 20 ani și început de 40), interesate de restabilirea funcției sexuale și a aspectului estetic după naștere, mai ales că, în prezent, acest lucru este posibil de realizat prin tehnici non-invazive.

Deasemenea, rejuvenarea zonei intime cu laser CO2RE este cea mai bună soluție pentru tratarea efectelor menopauzei: atrofie vaginală, uscăciune, durere în timpul actului sexual sau incontinență urinară.

 • Rejuvenare Vaginală
 • Laxitate Vaginală
 • Incontinență Urinară
 • Atrofie Vaginală
 • Lipsă de Lubrifiere
 • Uscăciune Vaginală
 • Discromia Zonei Intime
 • Aspect Neplăcut al Vulvei

Programează-te

Consultă medicul specialist al clinicii Derma Expert

#coreintima

Cea mai bună soluție non-chirugicală de refacere a țesuturilor vaginale.

Tratament sigur

Se utilizează doar capete de tratament de unică folosință.

TESTIMONIALELE PACIENȚILOR

Incontinență urinară
Tratamentul este extraordinar. Am avut trei nașteri naturale și în ultimii 5 ani am suferit de laxitate și incontinență urinară. După a doua ședință de tratament, am început să observ o îmbunătățire a senzației din timpul relațiilor sexuale. Le-am recomandat tuturor prietenelor mele și femeilor din familia mea acest tratament. Este un tratament foarte bun. Ultima ședință de tratament a fost acum trei luni, iar eu încă mă simt minunat. Tratamentul a fost simplu și nu a fost dureros.
Angela RusuPacient
Durere în timpul actului sexual
Mi-a schimbat viața… mi-a schimbat viața în totalitate. Nu mai voiam să întrețin relații sexuale, întotdeauna spuneam nu, poate mai târziu. Acum mă simt atât de bine… recomand tratamentul tuturor femeilor.
Rodica ParaschivescuPacient
Uscăciune Vaginală
M-am gândit că este o oportunitate extraordinară pentru mine. Este un tratament pe care l-aș recomanda cu toată încrederea prietenilor și familiei mele. Mie și soțului meu ne-a schimbat viața intimă.
Andreea IliescuPacient

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cum trebuie să se pregătească pacienta înainte de tratamentul de rejuvenare vaginală CO2RE?
La ce trebuie să se aștepte pacienta în timpul procedurii?
Care sunt efectele secundare ale tratamentului CO2RE Intima?
Pacientele trebuie să vină însoțite la clinică?

ÎNTREABĂ SPECIALISTUL DERMA EXPERT
  Call Now Button