Rejuvenare faciala laser CO2RE

Tratament pentru riduri profunde si modelare cutanata realizat cu laserul fractionat pentru rezultate vizibile

Care sunt factorii care accelerează îmbătrânirea pielii?

Îmbătrânirea cutanată este influențată de o multitudine de factori, interni sau externi. Cei interni pot fi strict legați de bagajul genetic, iar cei externi țin mai mult de modul de viață, alimentație, somn, stres, expunerea la soare, tutun sau alcool.

Metode de prevenție a îmbătrânirii cutanate

Studiile multiple efectuate pe această temă au dovedit importanța hidratării corespunzătoare pentru prevenția formării ridurilor, a aportului de fructe și legume bogate în vitaminele A, C, E, betacaroten, minerale, aminoacizi, respectarea ritmului somn-veghe pentru refacerea organismului și reglarea la nivel hormonal, evitarea alcoolului, tutunului, soarelui în perioadele nepermise, a razelor ultraviolete artificiale, diminuarea stresului.
Dacă asupra factorilor genetici nu avem cum să intervenim, totuși asupra factorilor exogeni putem acționa prin intermediul mai multor mijloace, prevenția ocupând cel mai important loc în lupta importiva îmbătrânirii.

Pe lângă o conduită adecvată legată de stilul de viață, foarte importantă este rutina zilnică de îngrijire a tenului, demachierea și hidratarea corespunzătoare tipului de ten, folosirea produselor antiaging în special pe zona perioculară, peribucală, gât, decolteu, mâini, aplicarea cremelor sau produselor cosmetice noncomedogenice cu SPF între 30 și 50+ înainte de expunerea la soare, apelarea la tratamente non-invazive sau minim invazive de tipul Hydrafacial și Intraceuticals o dată pe lună, radiofecvența bipolară și infraroșu Sublime, Mezoterapie cu vitamine, aminoacizi, minerale, coenzime, factori de luptă împotriva radicalilor liberi, acid hialuronic liber, plasmă îmbogățită cu factori de creștere, fiind unele dintre cele mai eficiente tratamente preventive ce pot fi realizate de la 20-25-30 de ani.

 • Demachiați-vă tenul cu produse delicate
 • Hidratați-vă în permanență pielea
 • Protejați-vă pielea de razele UV
 • Nu neglijați micile afecțiuni ale pielii (puncte negre, acnee) – consultați medicul dermatolog
 • Apelați la tratamente anti-aging minim-invazive
Ingrijirea tenului. Tratamente si creme profesionale pentru ingrijirea si intinerirea tenului recomandate de medicii dermatologi
Preventie riduri. Tratamente si creme profesionale pentru mentinerea tenului, recomandate de medicii dermatologi.
Tratament riduri profunde realizate cu tehnologia laser CO2RE pentru eliminarea ridurilor adanci.
Tratament riduri. Tratamente realizate cu tehnologia laser pentru eliminarea ridurilor recomandate de medicii dermatologi.

Cum putem trata îmbătrânirea cutanată?

Tratamentele corective ce se pot efectua pentru îmbunătățirea sau corectarea imperfecțiunilor existente sunt diferite, în funcție de nevoile tegumentului: injectările cu acid hialuronic pentru restabilirea volumetriei faciale și umplerea ridurilor profunde, injectări cu toxină botulinică pentru ridurile dinamice date de contractura musculară excesivă și CO2RE fracționat pentru riduri medii sau profunde, pori dilatați, textură, cicatrici, tonus și fermitate.
Tratamentul CO2RE Aesthetic realizat în scop antiaging este un tratament care stimulează producția de colagen și elastină, îngroșarea dermului și îmbunătățirea vascularizației locale. În urma procesului de inflamație controlată de la nivelul țesutului, se stimulează refacerea celulară, creșterea elasticității și a fermității locale. Toate aceste mecanisme de regenerare sunt determinate de micro leziunile realizate de către laserul CO2RE fracționat, ce penetrează dermul, unde realizează ablație (vaporizarea țesutului), inflamație și coagulare, activând cascada de refacere celulară.
Procedura durează aproximativ o oră, timp în care prima jumătate de oră pacientul stă cu cremă anestezică aplicată pe zona de interes pentru a înlătura disconfortul din timpul procedurii, iar în cealaltă jumătate de oră se efectuează tratamentul propriu-zis.
În timpul procedurii pacientul simte o ușoară senzație de arsură și căldură locală. La finalul tratamentului tegumentul este eritematos (înroșit) și ușor edematiat (umflat), urmând ca în orele următoare aceste senzații să dispară. Se recomandă răcirea pielii timp de 15-20 de minute, cu gheață aplicată local.

Cum ne îngrijim corect pielea post-tratament?

Post procedură pacientul trebuie să evite contactul cu razele ultraviolete, trebuie să aplice creme regeneratoare și puternic hidratante care să accelereze procesul de regenerare. Este bine să folosească soluții antiseptice blânde pentru curățarea tenului.
Procesul de vindecare durează 7-10 zile, timp în care țesutul începe să se epitelizeze. Încep să se formeze cruste după primele 3 zile și ulterior pielea să se descuameze complet până în ziua 7-10. Tenul poate fi ușor mai rozaliu în anumite zone, după prima săptămână de la tratament și se recomandă protecție solară 50+ zilnic, deși expunerea la soare este interzisă în luna următoare după procedură.

 • Before-Tratament CO2 riduri
  After-Tratament CO2 riduri
  Înainte Tratament CO2 riduri După
 • Before-Tratament CO2 riduri
  After-Tratament CO2 riduri
  Înainte Tratament CO2 riduri După

Rezultatele obținute după tratament sunt remarcabile, mai ales în ceea ce privește textura și tonusul pileii, dar și în tratarea ridurilor fine și medii. Procesul de regenerare funcționează până la 6 luni post tratament, deci rezultatele maxime se văd în timp. Laserul CO2RE Aesthetic se recomandă atât persoanelor mai tinere, care vor să prevină îmbătrânirea prematură a pielii, dar și persoanelor mai mature, care își doresc un tratament focusat al îmbătrânirii cutanate.

Laser fracționat CO2

Remodelare cutanată

Oferă soluții eficiente pentru rejuvenarea facială și tratarea ridurilor, atât la suprafața pielii, cât și în profunzimea ei.

CO2RE Aesthetic

Stimulează producția de colagen

Este modalitatea perfectă pentru a-ți întineri pielea și de a te bucura de un ten mai tânăr, cu o culoare uniformă.

Protocol de tratament

În funcție de vârsta și necesitățile pacienților, intensitatea de lucru și protocolul de tratament diferă, de aceea sfatul medicilor Derma Expert este să alegeți întotdeauna un specialist experimentat în realizarea acestui gen de proceduri estetice. În general, se recomandă 2-3 ședințe, spațiate la 2-3 luni distanță. Se pot efectua și ședințe singular, o dată pe an, pentru o reîmprospătare și regenerare a tenului.

Rezultate vizibile

De la prima ședință

Șterge ridurile

Piele fermă și întinerită

Tratament sigur

Non-chirurgical

Dacă vă tentează ideea de a apela la tratamentul cu laserul fracționat CO2RE Aesthetic, rețineți că acest tratament se adresează persoanelor cu vârsta de peste 30 ani. De asemenea, dacă vreți să știți dacă sunteți un candidat bun pentru procedură, CO2RE Aesthetic poate trata toate tipurile de riduri din jurul ochilor, din zona obrajilor și din alte zone ale feței, poate restabili echilibrul culorii inegale a feței, poate corecta petele pigmentare, cicatricile, pielea lăsată, imperfecțiunile și alte defecte care pot apărea o dată cu vârsta.

Programează-te

Consultă medicul specialist al clinicii Derma Expert

Remodelare cutanată

Tratament recomandat persoanelor de peste 30 ani

Minim dureros

Înaintea tratamentului se aplică o cremă anestezică.

TESTIMONIALELE PACIENȚILOR

Tratament riduri profunde
Încercasem în trecut tot felul de tratamente antiaging, însă niciunul nu mi-a adus rezultatul dorit. Am știut de la început ce presupune recuperare după CO2RE, însă nu mi-a fost deloc teamă și am fost încrezătoare în rezultate. Pot spune că efectul a fost mult peste așteptările mele.
Gabriela Năstase-DimaPacient
Rejuvenare facială laser
Aspect tern, riduri multe și piele îmbătrânită. Acestea erau probleme mele la 42 de ani. Mi-am dorit o schimbare majoră pentru tenul meu, iar aceasta mi-a fost conferită de procedura CO2RE, în clinica Derma Expert.
Floriana PavelPacient
Tratament riduri profunde
După tot felul de creme antirid, serumuri și peelinguri, nu am observat nicio reducere notabilă a ridurilor. La recomandarea medicului dermatolog Alice Șapcă, am făcut procedura CO2RE care mi-a oferit rezultate cu adevărat spectaculoase.
Alina ParaschivPacient

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Cărui tip de pacienți li se adresează acest tratament?
Există cazuri în care acest tratament nu poate fi realizat? Care sunt contraindicațiile?
Ce trebuie să facă pacientul după procedura CO2RE?
La cât timp după CO2RE se pot face alte tratamente faciale?

ÎNTREABĂ SPECIALISTUL DERMA EXPERT