Beneficiile tratamentului Hollywood Carbon Peel

Beneficiile tratamentului Hollywood Carbon Peel

Unul dintre cele mai populare tratamente laser de rejuvenare faciala este Carbon Peel, cunoscut si sub denumirea de Hollywood Carbon Peel. In clinica Derma Expert, acest tratament se realizeaza cu laserul Nd:Yag integrat in aparatul PicoPlus si implica o abordare diferita fata de orice tratament laser antiaging. Primul pas presupune aplicarea unei solutii pe baza de carbon, care, mai apoi, va fi indepartata prin intermediul impulsurilor laser Nd:Yag. In acest mod, se realizeaza o exfoliere profunda si se elimina punctele negre, conferind tenului luminozitate si un aspect sanatos. 

Hollywood Carbon Peel: un tratament rapid cu rezultate imediate

Hollywood Carbon Peel este o procedura care nu dureaza mai mult de 60 de minute si ale carei rezultate devin vizibile la scurt timp de la realizare. Pielea va deveni mai luminoasa si o veti simti improspatata, tocmai pentru ca sunt eliminate celulele moarte si impuritatile de pe suprafata acesteia. Medicii dermatologi ai clincii Derma Expert il recomanda ca un element esential in schemele de ingrijire ale tenului acneic sau seboreic, dar si pentru pacienti care pur si simplu doresc sa aiba un ten curat si sanatos, lipsit de puncte negre si pori dilatati. Hollywood Carbon Peel, de la PicoPlus, are toate premisele pentru protejarea sanatatii pielii, tocmai pentru ca aduce tocmai acele beneficii care ii protejeaza si prelungesc aspectul sanatos:

  • Curatarea pielii in profunzime. Substanta pe baza de carbon absoarbe excesul de sebum si impuritatile din profunzimea porilor. Atunci cand sunt eliberate impulsurile laser, caldura generata va distruge particulele de carbon si, totodata, impuritatile care au au fost absorbite de catre acestea. In acest mod, sunt eliminate punctele negre din zona fruntii, nasului si barbiei. 
  • Exfoliere. Eliminarea celulelor moarte de la suprafata pielii este o regula de aur pentru un ten sanatos si este recomandat sa se realizeze periodic. In acest mod, pielea respira si, totodata, absoarbe mai bine nutrientii din produsele de ingrijire utilizate. Hollywood Carbon Peel, de la PicoPlus, realizeaza o exfoliere diferita fata de cea clasica, in sensul ca pielea nu va fi exfoliata mecanic, ci prin intermediul laserului care va indeparta celulele moarte odata cu particulele de carbon. Acest lucru constituie un avantaj, in special pentru pacientii care au un ten sensibil si sunt predispusi la aparitia leziunilor de tip milia. 
  • Rejuvenare. Impulsurile laser patrund in straturile profunde ale pielii si actioneaza asupra fibrelor de colagen si elastina, conferind pielii un aspect ferm si intinerit. Totodata, Hollywood Carbon Peel are efect si de reducere a ridurilor fine din jurul gurii si ochilor.  
  • Reducerea acneei si a excesului de sebum. Integrat intr-un protocol antiacnee, procedura de peeling laser cu carbon PicoPlus devine o veriga importanta in lupta impotriva cosurilor, punctelor albe si negre. Caldura generata de laserul Nd:Yag PicoPlus elimina bacteriile responsabile cu aparitia acneei si, in acest mod, nu mai apar pustulele si inflamatiile de la nivelul tenului. In acelasi timp, caldura va reduce dimensiunea glandelor sebacee, diminuandu-se productia de sebum si congestionarea porilor. 

Protocol personalizat de tratament

Pentru recomandarea unui protocol de tratament cu Hollywood Carbon Peel este necesara o programare initiala alaturi de unul dintre medicii dermatologi ai clinicii Derma Expert. In functie de aspectul si nevoile tenului, pot fi necesare 3-6 sedinte, realizate la un interval de 4-6 saptamani. Tratamentul poate fi realizat de orice tip de pacient, incepand de la adolescenti care se confrunta cu acneea si terminand cu segmentul 50+. 

Programati acum o consultatie gratuita cu unul dintre medicii dermatologi ai clinicii Derma Expert pentru a primi un protocol personalizat de tratament Hollywood Carbon Peel.

Intreaba specialistul Derma Expert
    Call Now Button