Care este mai eficient tratament laser pentru acnee vulgara?

Care este mai eficient tratament laser pentru acnee vulgara?

Acneea vulgara este una dintre cele mai des intalnite probleme dermatologice si poate afecta pacientii la varsta adolescentei, dar si la varsta maturitatii. Aceasta afectiune este un motiv de mare frustrare mai ales pentru tineri, insa nici dupa varsta de 30 de ani nu este mai usor acceptata, mai ales ca afecteaza tenul, cea mai expusa zona a corpului. Modul de manifestare al acneei este prin aparitia de leziuni imflamatorii (pustule si noduli), adesea dureroase si extrem de inestetice.

In momentul de fata, piata abunda in produse de ingrijire ale tenului acneic, ce contin tot felul de ingrediente active. Un lucru este cert: inainte de a utiliza orice fel de produs, discutati mai intai cu un medic dermatolog care va va recomanda tratamentele si produsele potrivite in functie de tipul de acnee cu care va confruntati si tipul vostru de piele. O simpla crema sau lotiune nu va asigura tratarea acneei vulgare pe termen lung, iar testarea mai multor produse in cautarea celui potrivit nu este deloc recomandata pentru ca va afecta echilibrul natural al pielii.

Acneea vulgara implica o abordare polivalenta, atat prin tratamente specifice in clinicile de specialitate, cat si prin produse specifice care sa ajute pielea sa isi recapate textura naturala.

Laserterapia Vbeam Perfecta – cel mai eficient tratament pentru acnee vulgara

Leziunile inflamatorii, rosii si dureroase, situate cu precadere in zona pometilor si barbie sunt greu de ascuns si provoaca durere la atingere. Prima etapa in tratarea acneei vulgare este  reducerea inflamatiei, de aceea medicii dermatologi Derma Expert recomanda platforma laser Vbeam Perfecta ca un pas indispensabil, fiind pionul principal intr-un protocolul de tratament. Modul de actiune al laserului Vbeam Perfecta este emiterea energiei laser, care va fi absorbita de oxihemoglobina din sange, avand ca efect diminuarea inflamatiei la nivelul leziunilor acneice. Practic, laserul provoaca un blocaj in alimentarea cu sange a inflamatiilor si in acest mod, acestea se vor retrage.

Este un tratament extrem de bine tolerat de catre pacient, cu discomfort si riscuri minime in timpul si dupa procedura. Rezultatele sunt notabile inca de la prima sedinta, inflamatiile se reduc considerabil, iar tenul capata un aspect vizibil mai neted si mai luminos.

Dupa procedura, specialistii clinicii Derma Expert recomanda folosirea produselor hidratante si emoliente pe ariile cutanate tratate, alaturi de produsele specifice ingrijirii tenului acneic. Studiile de specialitate, dar si pacientii din lumea intreaga care au incercat deja acest tratament, confirma o imbunatatire considerabila a eritemului asociat leziunilor acneice in urma tratamentului, precum si rolul sau in tratarea sau prevenirea cicatricilor post-acneice. O acnee vulgara tratata corect si la timp nu va degenera in afectarea retelei de colagen si elastina, respectiv aparitia cicatricilor post acneice, o alta afectiune dermatologica des intalnita si asociata acneei vulgare. Protocolul recomandat de catre medicii Derma Expert pentru laserul Vbeam in cazul acneei vulgare este de 3-5 sedinte, efectuate la un interval de 4 saptamani. Asociat acestui tratament, medicii pot recomanda sedinte de peeling chimic sau hidrodermoabraziune pentru reducerea comedoamelor, precum si produse specifice ingrijirii tenului.

Asadar, pentru a trata cu succes a acneea vulgara este necesar sa aveti intai o consultatie cu un medic dermatolog, care sa va recomande cel mai potrivit protocol de tratament, ce va va conferi rezultatele dorite in scurt timp.

Intreaba specialistul Derma Expert
    Call Now Button