Ce este rejuvenarea vaginală și cum se poate realiza?

Ce este rejuvenarea vaginală și cum se poate realiza?

Sănătatea intimă este extrem de importantă pentru viața unei femei, iar orice modificare care o afectează ar trebui să vă îndrume imediat către un medic specialist care să vă recomande proceduri de rejuvenare vaginală.

Probleme precum laxitatea vaginului și a vulvei, uscăciunea, durerea din timpul actului sexual, pigmentarea zonei sau incontinența urinară pot fi remediate complet prin tratamente de rejuvenare vaginală, nedureros și fără perioadă de recuperare, ca în cazul intervențiilor chirurgicale. În clinica Derma Expert, regăsiți proceduri de ultimă generație, cu grad înalt de eficiență pentru rejuvenarea vaginală: laser CO2, injectări cu acid hialuronic, mezoterapie și terapia Cellenis pentru zona intimă. Care este cea mai potrivită pentru tine? Poți afla programând o consultație gratuită la clinica Derma Expert, în cadrul căreia specialistul îți va recomanda un protocol personalizat de tratament.

Întâi de toate, este foarte important să conștientizați problemele cu care vă confruntați, să renunțați la pudoare și să căutați soluții la aceste probleme. În ultima vreme, interesul femeilor pentru proceduri de rejuvenare vaginală a crescut, semn că problemele zonei intime nu mai sunt ținute sub perdea, lucru care oricum nu făcea decât să crească gradul de frustrare și nemulțumire.

Laserul fracționat CO2RE Intima redă încrederea pacientelor

Sarcina, menopauza și înaintarea în vârstă afectează aspectul și sănătatea zonei intime, atât în interior, cât și în exterior. Avantajul laserului CO2RE Intima pentru rejuvenare vaginală, produs de liderii mondiali în lasere Syneron Candela, este că poate trata atât zona internă, cât și zona externă, în cadrul aceleiași ședințe. Astfel, femeile care se confruntă cu laxitatea vaginului, uscăciune, incontinență urinară și cu un aspect neplăcut al labiilor sau discromie (modificarea culorii normale a zonei vulvare) se pot trata în cadrul aceleiași ședințe. Cu laserul CO2RE Intima, femeile beneficiază de un ”lifting” al zonei intime, fără a fi nevoite să apeleze la bisturiu și fără să aibă nevoie de perioadă de recuperare, ca în cazul vaginoplastiei sau labioplastiei.

Acționând în interior, laserul CO2RE Intima întărește pereții vaginali, prin acțiunea asupra fibrelor de colagen și elastină, reduce uscăciunea prin activarea lubrifierii naturale și elimină durerile resimțite în timpul actului sexual. Prin urmare, laserul CO2RE Intima pentru rejuvenare vaginală, disponibil în clinica Derma Expert, îmbunătățește viața sexuală și redă plăcerea actului intim pentru ambii parteneri. Foarte important, laserul CO2RE tratează cu succes incontinența urinară, fiindcă stimulează producția de noi fibre de colagen în zona orificiului uretral, asigurând astfel o mai bună susținere a vezicii urinare. Totul fără durere, anestezie, sângerări sau spitalizare. În plus, procedura CO2RE împotriva incontinenței urinare durează mai puțin de 30 de minute și nu impune repaos.

Acționând la exterior, laserul CO2RE modifică aspectul estetic al vulvei (pielea lăsată, pigmentarea sau modificarea texturii ţesuturilor), astfel că pacientele se vor bucura de un aspect îmbunătățit al labiilor.

Protocolul recomandat de tratament de către specialiștii clinicii Derma Expert pentru laserul CO2RE Intima este de 3 ședințe, realizate la un interval de o lună.

Beneficiile acidului hialuronic pentru zona intimă

O altă procedură de rejuvenare vaginală pe care o regăsiți în clinica Derma Expert este injectarea cu acid hialuronic. Iată cum acidul hialuronic are efecte spectaculoase și pentru zona intimă, nu doar pentru ten, astfel că proprietățile sale antiaging se aplică și pentru aspectul zonei vaginale și labiale.

Acidul hialuronic are rolul de a hidrata și reconferi volum zonelor lipsite de tonus. Astfel, injectările cu acid hialuronic și mezoterapia realizate în zona intimă reprezintă proceduri estetice nechirurgicale care, realizate extern, au ca scop remodelarea labiilor, iar intern, rehidratează și combat uscăciunea vaginală, conferind tonus și elasticitate. Automat, acest lucru înseamnă și îmbunătățirea vieții sexuale a pacientelor, un aspect foarte important pentru orice femeie. În plus, o procedură din ce în ce mai solicitată în clinica Derma Expert este mărirea punctului G cu acid hialuronic, ceea ce asigură mărirea excitabilității în zona vaginului și, automat, o viață sexuală mai incintantă.

Stabilește acum o programare la clinica Derma Expert by Elōs pentru a primi un program personalizat de tratament pentru rejuvenarea zonei intime! Până la finalul lunii ianuarie, beneficiați de un discount de 20% la procedurile de rejuvenare vaginală cu acid hialuronic.

 

Întreabă specialistul Derma Expert
    Call Now Button