Tot ce trebuie sa stiti despre procedura de blefaroplastie

Tot ce trebuie sa stiti despre procedura de blefaroplastie

Estetica ochiului a fost dintotdeauna un motor al industriei medical estetice, stiut fiind faptul ca pielea din jurul ochilor este extrem de vulnerabila la trecerea timpului, dar si la modificarile de greutate. In clinica Derma Expert, am dorit sa oferim optiuni variate de abordare ale acestei zone, punand la dispozitia pacientilor o serie de proceduri destinate blefaroplastiei, eliminarii ridurilor, diminuarii laxitatii, precum si a tesutului adipos.

Aspectul de ochi obositi si incercanati, ridurile perioculare si “pleoapele cazute” sunt nemultumiri adesea invocate de pacientele care ne viziteaza. In functie de aspectul zonei si asteptarile pacientului, rejuvenarea zonei ochilor se poate realiza prin intermediul mai multor proceduri in clinica Derma Expert.

Importanta consultatiei inainte de procedura de blefaroplastie

Este extrem de importanta consultatia initiala, alaturi de medicul specialist care va evalua corect tipul de piele, stratul adipos si gradul de laxitate, iar totodata, medicul va intelege pe deplin care vor fi asteptarile pacientului legate de procedura. Pacientul trebuie sa fie informat despre pregatirea pre procedura, ce sa va intampla in timpul interventiei, precum si ce implica perioada de recuperare si ingrijire post tratament. Intotdeauna, consultatiile in vederea tratamentelor din clinica Derma Expert sunt gratuite, reprezentand un prilej pentru pacienti sa cunoasca echipa noastra medicala, dar si procedurile de ultima generatie existente in clinica.

Blefaroplastia non chirurgicala cu laser Co2Re

Aceasta reprezinta o optiune extrem de buna pentru pacientele care se confrunta cu o laxitate moderata si un tesut adipos redus si nu agreeaza ideea unei interventii invazive. Laserul Co2 va conferi un efect de lifting si de skin resurfacing zonei periorbitale, fara a cauza cicatrici si fara a necesita suturi. Fasciculul laser emis sub forma de coloane verticale declanseaza o crestere brusca a temperaturii din tesuturi si induce vaporizarea tintita a tesutului si coagularea in tesutul inconjurator. Aceste procese sunt responsabile de indepartarea controlata a straturilor superioare ale epidermului, contractia colagenului indusa de caldura si crearea de micro-leziuni controlate in dermul papilar. Astfel, se vor declansa procese de reparare a fibrelor de colagen, neocolageneza si reepitelizare. Fibre noi de colagen continua sa fie sintetizate timp de până la 6 luni dupa procedura, ceea ce inseamna ca imbunatatiri suplimentare vor exista si dupa faza imediata de vindecare.

Blefaroplastia chirurgicala cu laser CO2RE

Indepartarea excesului de piele din zona pleoapelor se poate realiza in clinica Derma Expert prin intermediul laserului Co2, fara a apela la clasicul bisturiu. Procedura se realizeaza sub anestezie locala si, odata cu inlaturarea excesului de piele, se poate indeparta tesutul adipos care ingreuneaza pleoapa. Finalul procedurii implica o sutura delicata, iar recuperarea post procedura este una facila si nu dureaza mai mult de 10 zile. Pacientul va experimenta pentru cateva zile inflamatie in zona perioculara, care se va remite in cateva zile. Inflamatia nu va fi asociata cu disconfort major sau sangerari.

Lipoplastie Periorbitala cu InMode AccuTite

Pacientul ideal pentru aceasta procedura se confrunta atat cu laxitate, cat si cu exces de tesut adipos in zona periorbitala. Tratamentul InMode AccuTite se bazeaza pe utilizarea unei canule speciale, care este introdusa sub piele pentru a topi tesutul adipos, in timp ce, simultan, un aplicator genereaza impulsuri de radiofrecventa pentru a tonifia intens pleoapelor. Astfel, se genereaza un proces controlat de incalzire in dermul profund si in tesutul gras, iar in urma expunerii la o temperatura atat de ridicata, tegumentul se va contracta pana la 40% in timpul procedurii. In acelasi timp, se produce si coagularea vaselor de sange, ceea ce reduce riscul de echimoze (vanatai) si edem (retentia de apa in tesuturi). Procesul de formare de noi fibre de colagen se va amplifica in urmatoarele 6 luni post interventie.

rejuvenarea zonei perioculare cu Morpheus 8

Gama de proceduri non-invazive din clinica Derma Expert destinate rejuvenarii zonei perioculare este completata de Morpheus 8. Procedura face parte din sistemul InMode si se poate realiza atat dupa interventia cu AccuTite, dar si de sine statator. Aplicatorul este prevazut cu micro-pini din otel placat cu aur, ce creeaza mici orificii prin care va fi transmisa radiofrecventa in tesuturi. In acest mod, este declansata o temperatura ridicata in tesuturi, care va avea rol de refacerea retelei de colagen si elastina si, totodata, pentru diminuarea tesutului adipos prin lipoliza. Dupa tratamentul Morpheus 8 realizat periorbital, se vor reduce ridurile profunde, pielea pleoapelor va deveni mai intinsa si mai ferma si se va reduce aspectul de “pungi sub ochi”.

Doar prin intermediul unei consultatii in clinica Derma Expert, puteti afla care este varianta cea mai buna de tratament pentru reducerea ridurilor, laxitatii si excesului adipos din zona perioculara, precum si protocoalele recomandate de tratament. Programati acum o consultatie gratuita cu medicii nostri specialisti pentru a primi un protocol personalizat de tratament.

Intreaba specialistul Derma Expert