Stopeaza caderea parului cu cele mai eficiente tratamente!

Stopeaza caderea parului cu cele mai eficiente tratamente!

Pachete promoționale cu 40% Discount

Subțierea firului de păr și căderea abundentă sunt generatoarele unei stări de profundă anxietate pentru femei, dar și pentru bărbați, deopotrivă preocupați de sănătatea podoabei capilare. În primă fază, persoanele care se confruntă cu căderea părului caută rezolvarea, prima oară, în șampoane, măști și serumuri, care din păcate, acționează doar la nivel local și nu pătrund la rădăcina firului de păr, care trebuie fortifiată și ”ancorată” prin substanțe active. Așadar, investiția în astfel de produse este inutilă și fără rezultate.

Este necesară depistarea cauzei care a condus la căderea părului și apoi recurgerea la tratamente de ultimă generație, care să stopeze căderea părului și să îl mențină puternic și sănătos timp îndelungat. De aceea, mezoterapia și terapia Cellenis sunt întotdeauna recomandate de către medicii dermatologi Derma Expert by Elōs pentru pacienții care se confruntă cu căderea părului.

Indentificarea cauzei căderii părului este esențială

Pot fi o mulțime de factori care conduc la căderea părului, iar indentificarea lor ajută medicul să recomande protocolul de tratament potrivit. Astfel, printre factori se pot număra stresul emoțional, sarcina, carențele de vitamine și proteine, stresul. De aceea, poate fi recomandat un set de analize de sânge. Alături de acesta, medicii dermatologi Derma Expert by Elōs recomandă și efectuarea analizei Tricholab, ce constă în fotografierea dermatoscopică a zonelor cheie ale scalpului, cu zoom 20x și zoom 70x pentru o vizualizare cât mai precisă. Fotografiile obținute sunt trimise departamentului de Tricologie Fotofinder Germania, unde sunt analizate de un grup de specialiști în afecțiunile părului, rezultatele finale fiind obținute în 7 zile. Pe lângă tricograma amănunțită, pacientul primește și un diagnostic, astfel tratamentul putând fi inițiat.

Mezoterapia, cocktail revitalizant pentru păr

În clinica Derma Expert by Elōs, medicii realizează procedura de mezoterapie împotriva căderii părului cu un produs unic pe piață, aparținând brandului franțuzesc Filorga. Această substanță este un cocktail compus din peste 50 de ingrediente cu rol fortifiant și regenerant al rădăcinii firului de păr. Injectările stimulează, totodată, circulația sanguină și oxigenarea celulară, revitalizând scalpul și firele de păr. Este recomandat un protocol de 5 ședințe, efectuate la un interval de 2 săptămâni.

Terapia Cellenis, cel mai eficient tratament impotriva caderii părului

Prin folosirea resurselor propriului organism și potențarea cu ajutorul substanței speciale, terapia Cellenis este una dintre cele mai eficiente proceduri împotriva căderii părului și alopeciei.  Se injectează intradermic, în puncte situate la 1 cm distanță, ancorând rădăcina firelor de păr și stimulând apariția unor noi foliculi. Pentru rezultate excelente, medicii Derma Expert by Elōs recomandă realizarea a 3 ședințe, la un interval de o lună. În funcție de cauzele căderii părului și diagnostic, medicii noștri pot recomanda combinarea celor două terapii.

Profitați de 40% DISCOUNT la tratamentele pentru căderea părului – pachet complet de tratament pentru 3 luni:

6 ședințe mezoterapie Fillmed sau 3 ședințe terapia Cellenis

24 ședințe Low Level Laser Therapy

1 solutie topica pentru acasa ce completeaza protocolul de tratament efectuat in clinica

 

Programați acum o consultație gratuită cu unul dintre medicii dermatologi Derma Expert by Elōs, care vă va recomanda un protocol personalizat de tratament. 

Disclaimer: Rezultatele pot diferi de la pacient la pacient în funcție de tipul de alopecie, vârsta și alte afecțiuni care pot influența evoluția tratamentelor!

 

Programează-te acum la Derma Expert și stopează căderea părului!
    Call Now Button