Programeaza acum o consultatie dermatologica si afla starea de sanatate a pielii tale!

Programeaza acum o consultatie dermatologica si afla starea de sanatate a pielii tale!

O consultatie dermatologica are un rol extrem de important pentru starea ta de sanatate. Pe langa faptul ca vei afla mai multe despre tipul tau de piele si cum trebuie sa o ingrijesti corect, in urma acestei evaluari dermatologice medicul indentifica eventualele probleme ale tesutului cutanat si iti va recomanda un plan de tratament personalizat.

Dermatologia, ca parte a medicinei, este adesea subestimata, iar problemele pielii pot parea insignifiante fata de alte probleme medicale. Insa, fiind cel mai mai mare organ al corpului, cu functii atat de importante pentru organism, pielea poate suferi anumite modificari, ce pot fi, in unele cazuri, fatale. Asa cum este, spre exemplu, cancerul de piele. Totodata, pielea si parul emit semnale in ceea ce priveste starea de sanatate a altor organe, iar daca aceste semnale sunt decodate corect, pot fi identificate si tratate la timp boli destul de grave, care pot pune viata in pericol (diabet, lupus, boli ale tiroidei, boli de ficat sau afectiuni cu transmitere sexuala). De aceea, in clinica Derma Expert by Elōs gasiti o echipa medicala extrem de bine pregatita, care are la dispozitie aparatura de ultima generatie cu care pot fi investigate si tratate o gama larga de afectiuni.

In plus, echipa de medici Derma Expert by Elōs a elaborat protocoale de tratament eficiente, in urma participarii la cele mai importante congrese dermatologice si a interactiunii cu medici dermatologi reputati din afara tarii. Totodata, am ajuns la concluzia celor mai eficiente planuri de tratament in urma proiectelor cu pacienti de studiu, proiecte pe care le avem intotdeauna in desfasurare din dorinta de continua perfectionare.

Cand ar trebui sa programam o consultatie dermatologica?

Cel putin o data pe an, se impune un control de rutina la medic pentru o consultatie dermatologica. Unele afectiuni se pot manifesta in mod tacit, iar repere vor fi culoarea pielii, prezenta cearcanelor, aspectul unghiilor sau al scalpului.

Pielea poate fi terenul multor modificari si este important ca acestea sa fie corect interpretate. Tot o data pe an, este absolut necesar sa va investigati alunitele. Chiar daca nu creeaza niciun disconfort, modificarile nevilor pigmentari pot influenta serios viata. Schimbarile de dimensiune, culoare si aspect trebuie sa va conduca imediat la un medic dermatolog, care sa analizeze alunitele, sustin medicii dermatologi ai clinicii Derma Expert By Elōs. In clinica noastra, analiza alunitelor se realizeaza cu cel mai performant aparat de dermatoscopie digitala existent la ora actuala, FotoFinder.

Sistemul Fotofinder reprezinta standardul de excelenta in dermatoscopia digitala si s-a dovedit a fi un instrument extrem de eficient pentru depistarea cancerului de piele, cat si a altor anomalii. Acest instrument complex investigheaza in detaliu tegumentul si determina evolutia in timp a nevilor pigmentari, astfel încât un eventual cancer de piele să fie depistat la timp si tratat eficient. Multe dintre cazurile de cancer de piele depistate in ultimii ani au fost localizate in zone putin vizibile si adesea ignorate, precum regiunea organelor genitale, sub unghiile de la picioare sau de la maini, sub sani, la radacina firelor de par, in talpi sau in spatele urechilor. Auto-examinarea este esentiala, iar la cea mai mica modificare prezentati-va neaparat la medic.

Programeaza-te acum pentru o consultatie dermatologica in clinica Derma Expert by Elōs si vei primi cele mai bune recomandari medicale din partea specialistilor nostri!

 

Întreabă specialistul Derma Expert
    Call Now Button