Hair Bleaching cu laser Picoplus – elimina eficient firele de par subtiri si slab pigmentate

Hair Bleaching cu laser Picoplus – elimina eficient firele de par subtiri si slab pigmentate

In lupta cu firele de par nedorite, exista si o categorie aparte de paciente, respectiv cele care se confrunta cu fire de par subtiri si deschise la culoare. Acest tip de pilozitate se dovedeste a fi la fel de incomoda ca si firele de par negre si groase, Pana in prezent, doar metodele traditionale, precum ceara sau aparatul de ras, s-au dovedit eficiente, intrucat epilarea definitiva cu laserul poate avea efecte reversibile, cum ar fi ingrosarea firelor de par si stimularea pilozitatii ca efect a actiunii termice a laserului. Insa, in clinica Derma Expert, regasiti o metoda extrem de eficienta pentru eliminarea firelor de par subtiri si deschise la culoare, respectiv procedura de hair bleaching cu laserul PicoPlus.

In ce consta procedura de hair bleaching cu laserul PicoPlus?

Platforma laser PicoPlus este una versatila, avand aplicatii de indepartarea tatuajelor, eliminarea hiperpigmentatiilor, dar si procedura de hair bleaching. Aceasta din urma reprezinta o noutate in pentru industria medical estetica, fiind singura solutie de epilare laser care asigura rezultate pe termen lung pacientilor care se confrunta cu o pilozitate ce consta in fire gen velus, foarte putin pigmentate, insa deranjante din punct de vedere estetic. Actiunea laserului va tinti melania din firul de par, indeosebi din radacina acestuia. Post procedura, firele de par se vor albi si mai mult, urmand ca in termen de 10-14 zile sa cada, exact ca in cazul procedurii de epilare definitive. Numai ca, vor creste mult mai lent, la o perioada de 4-6 luni, atunci cand se va repeta procedura.

Cate sedinte sunt necesare?

Protocolul de tratament implica sedinte efectuate pe termen lung, la un interval de 4-6 luni. 

Este dureroasa procedura de hair bleaching?

Tratamentul implica un discomfort minim pentru pacient, care va resimti mici pulsatii de caldura. Pielea va prezenta un eritem tranzitoriu, nefiind semnalate alte efecte adverse.

Ce zone pot fi supuse procedurii de hair bleaching?

Toate zonele corpului care prezinta fire de par subtiri si deschise la culoare: fata, abdomen, spate, brate sau picioare.

Care sunt contraindicatiile procedurii de hair bleaching PicoPlus?

Nu pot face aceasta procedura pacientele insarcinate sau care alapteaza, persoanele care au realizat recent proceduri laser sau peeling pe zonele de tratament, care urmeaza o anumita medicamentatie sau care prezinta anumite boli de piele.

In clinica Derma Expert, procedura de hair bleaching cu laserul PicoPlus se realizeaza doar de catre medici dermatologi. Va invitam la o consultatie gratuita pentru a afla totul despre aceasta procedura si recomandarea unui protocol potrivit de tratament. 

Intreaba specialistul Derma Expert
    Call Now Button