Mărirea punctului G cu acid hialuronic

Mărirea punctului G cu acid hialuronic

Injectările cu acid hialuronic reprezintă nucleul industriei medical estetice și, încă odată, își dovedește valoarea incontestabilă, de data aceasta într-un domeniu destul de nou în țara noastră, și anume, rejuvenarea vaginală. Cu siguranță, această abordare este inedită și chiar surprinzătoare, însă, odată cunoscute beneficiile injectărilor cu acid hialuronic pentru zona intimă (labii și vagin), acestea vor deveni din ce în ce mai populare și solicitate. În clinica Derma Expert by Elōs, se regăsește acest tratament atât de benefic pentru sănătatea intimă feminină, iar medicul nostru, Dr Filis Demirgean, este extrem de bine pregătit pentru a realiza o astfel de procedură delicată în condiții de maximă siguranță pentru paciente.

 Ce afecțiuni ale zonei intime tratează injectările cu acid hialuronic?

Nașterile, menopauza și înaintarea în vârstă schimbă aspectul zonei intime, iar femeile se pot confrunta cu laxitate și uscăciune vaginală, fiind afectată, totodată și viața sexuală. Nivelul hormonilor estrogeni scade odată cu vârsta și, în mod similar tenului, zona genitală suferă deasemenea modificări ale tonusului, elasticității și hidratării. Astfel, conform studiilor de specialitate, 8 din 10 femei sunt nemulțumite de aspectul zonei vulvare și resimt discomfort în timpul actului sexual la vârsta premenopauze și menopauzei. Este binecunoscut faptul că acidul hialuronic are proprietatea de a hidrata și reconferi volum zonelor care nemulțumesc prin aspect. Astfel, injectările cu acid hialuronic în zona intimă reprezintă o procedură estetică nechirurgicală care, realizate extern, au ca scop remodelarea labiilor, iar intern, rehidratează și combat uscăciunea vaginală, conferind tonus și elasticitate. Automat, acest lucru înseamnă și îmbunătățirea vieții sexuale a pacientelor, care vor căpăta mai multă încredere în ele însele.
În clinica Derma Expert by Elōs, injectările cu acid hialuronic pentru zona intimă (labii și vagin) se efectuează cu produse care aparțin celebrului brand francez Filorga, care au o compoziție specială pentru această zonă delicată. Acidul hialuronic Filorga oferă rezultate care se mențin timp îndelungat și nu creează efecte adverse, fiind un produs total sigur pentru zona intimă.

Benefiiciile injectărilor cu acid hialuronic în zona intimă

Injectările cu acid hialuronic destinate zonei intime au următoarele avantaje:

–     îmbunătățesc aspectul labiilor, le conferă volum și fermitate
–     au un impact pozitiv asupra vieții sexuale
–     ameliorează simptomele fizice asociate premenopauzei/menopauzei (uscăciune, lipsă de lubrifiere, laxitate, disconfort sexual)

În funcție de afecțiunile zonei intime, injectările cu acid hialuronic pot fi combinate cu laserul CO2RE, disponibil deasemenea în clinica Derma Expert by Elōs, care va remodela zona intimă, acționând asupra fibrelor de colagen și elastină. În urma consultației, specialistul nostru vă va recomanda un protocol de tratament personalizat, menit să vă aducă schimbările de care aveți nevoie.

Mărirea punctului G cu acid hialuronic

Punctul G a stârnit dintotdeauna nenumărate controverse. În timp ce unii specialişti i-au contestat existenţa, alţii l-au definit ca fiind o zonă de excitabilitate extremă, ce poate duce la orgasm prin simpla sa stimulare. Denumirea de ”punctul G” i-a fost dată după medicul german, Grafenberg, care a descoperit că în vaginul femeii, la aproximativ 5 cm de tractul urinar, există o zonă de excitabilitate maximă, ce poate provoca un orgasm de sine stătător. Deşi unele femei experimentează orgasme interne în timpul actului sexual, altele nu reușesc, iar acest lucru poate declanșa frustrare. Studiile realizate pe un segment de paciente au relevat faptul că 7 din 10 voluntare prezintă această zonă erogenă. Aşadar, pentru a facilita depistarea şi stimularea acestuia, se poate recurge la o intervenție ce are ca scop mărirea suprafeţei în care acesta este localizat, pentru a stimula plăcerea sexuală.

„Mai exact, această intervenţie constă în injectarea de acid hialuronic în zonă. Rezultatul intervenţiei este vizibil după câteva zile, acesta constând în ridicarea zonei în care se află punctul G, care-l va face mult mai uşor de găsit. Finalitatea constă în mărirea stării de excitabilitate din timpul actului sexual, creşterea în intensitate a orgasmului şi implicit îmbunătăţirea vieţii sexuale”, explica Dr. Filis Demirgean, medic dermatolog Derma Expert by Elōs.

Stabiliți acum o programare pentru a afla mai multe despre procedurile de rejuvenare vaginală existente în clinica Derma Expert by Elōs și aveți grijă de sănătatea dumneavoastră intimă!

Întreabă specialistul Derma Expert
    Comments are closed.

    Call Now Button