„Mommy makeover” – Ce sa faci ca sa iti intri in forma dupa nastere ?

„Mommy makeover” – Ce sa faci ca sa iti intri in forma dupa nastere ?

Cicatrici, vergeturi rosii, piele lasata si kilograme in plus. Sunt doar cateva dintre semnele neplacute pe care sarcina le poate lasa in urma. Daca va ganditi sa apelati la anumite proceduri pentru a scapa de acestea, este important sa retineti ca exista tratamente de ultima generatie care vor imbunatati aspectul pielii si al corpului. Alegerea terapiei corecte va va ajuta in refacerea fermitatii pielii dupa nastere si in eliminarea grasimii de abdomen. Iar odata cu acestea, va veti spori increderea in sine si va veti simti mai bine in propriul corp.

Ce inseamna „mommy makeover” ?

Cele noua luni de sarcina isi pot pune amprenta asupra corpului femeii. Kilogramele acumulate, retentia de apa, plus modificarile cauzate de dezechilibrele hormonale influenteaza organismul viitoarei mame. Multe femei se confrunta atat in timpul sarcinii, cat si dupa nastere cu vergeturi, cicatrici (mai ales dupa o operatie de cezariana), celulita, chiar cu piele lasata, pe zone precum abdomenul, coapsele sau bratele.

In ultimii ani, a prins din ce in ce mai mult contur conceptul de “mommy makeover”, adica recapatarea siluetei si infatisarii dinainte de sarcina. Astfel, mamicile pot apela la anumite tratamente destinate refacerii fermitatii sanilor, abdomenului, coapselor sau bratelor, eliminarii vergeturilor, precum si proceduri destinate sanatatii intime.

Termenul de „mommy makeover” este un termen-umbrela si se refera la o serie de proceduri cosmetice si, uneori chirurgicale, la care apeleaza unele paciente dupa sarcina. „Mommy makeover” poate include, de exemplu: abdominoplastia, modificari in zona sanilor (micsorarea, marirea sau ridicarea lor), liposuctia, labioplastia si alte tipuri de terapii de remodelare de ultima generatie. Desigur, nu putem uita aici de tratarea cicatricilor cheloide, de aspectul vergeturilor rosii (care sunt cu atat mai vizibile pe piele), de pielea lasata si de multe alte semne ce raman pe corp dupa nastere.

Inmode BodyTite – liposuctie si tonifiere intr-o singura procedura

Dupa sarcina, orice femeie isi doreste sa revina la silueta initiala cat mai curand, insa trebuie sa tineti cont ca orice interventie estetica se poate realiza dupa cel putin 3 luni de la nastere, iar daca alaptati, va trebui sa amanati dupa aceasta perioada.
O procedura care va asigura o reconturare spectaculoasa este InMode BodyTite, disponibila in clinica Derma Expert. In cadrul aceleasi proceduri, se poate realiza o lipoplastie minim-invaziva, asistata de radiofrecventa, O astfel de procedura pentru lipoplastie ajuta la eliminarea grasimii din zonele dorite si la tonifierea intensa a pielii, astfel incat dupa procedura BodyTite nu va exista riscul de aparitie a laxitatii pielii si a unui aspect neplacut.

Programati o consultatie cu un medic specialist Derma Expert

Consultatia cu un medic plastician, in cazul in care sunteti intr-adevar hotarata sa apelati un tratament pentru refacerea corpului dupa nastere, este esentiala si va lamuri multe aspecte, legat atat de cum sa va pregatiti inainte de interventie, cat si despre cum se va desfasura recuperarea. Odata ce acesta va va explica toate detaliile si cum se vor desfasura tratamentele, veti putea trece la etapa urmatoare, respectiv interventia.

InMode BodyTite actioneaza direct asupra depozitelor de grasime de pe abdomen, coapse sau brate si, simultan, un aplicator genereaza impulsuri de radiofrecventa pe suprafata pielii, pentru a tonifia si nivela pielea. In acest fel, grasimea este topita la temperaturi controlate, iar in urma procedurii nu va ramane acel aspect inestetic de piele lasata pentru ca radiofrecventa va impiedica acest lucru. Astfel de proceduri se realizeaza cu anestezie locala sau generala, in functie de stratul de grasime. Se poate apela la anestezie locala pentru depozitele cu strat mediu de grasime, insa pentru zone mari precum abdomen si solduri, se va opta pentru anestezie generala.

Aparatul InMode BodyTite actioneaza eficient asupra depozitelor de grasime, topindu-le la temperaturi controlate, fara a lasa in urma un aspect de piele lasata, cum se poate intampla la liposuctia clasica. Procedura nu presupune excizia de tesut si nu lasa cicatrici. In plus, dupa interventie nu va fi necesara spitalizarea, ci doar cateva zile de repaos, timp in care disconfortul va fi unul minim.

 

Programeaza-te acum la Derma Expert pentru un plan de tratament personalizat!
    Call Now Button