Rejuvenare zona intima la femei – cele mai eficiente tratamente pentru reintinerirea vaginului

reintinerire zona intima la femei

Rejuvenare zona intima la femei – cele mai eficiente tratamente pentru reintinerirea vaginului

În prezent, există sute de proceduri și produse destinate femeilor pentru întinerirea tenului și diminuării efectelor îmbătrânirii pielii. În aproape egală măsură, există tratamente destinate rejuvenării zonei intime, menite să lupte cu efectele nedorite ale nașterii și menopauzei, precum atrofia vaginală. Acest diagnostic înglobează laxitatea vaginului, incontinența urinară și uscăciunea vaginală, cauzate de subțierea mucoasei vaginale prin pierderea fiziologică a acidului hialuronic, slăbirea fibrelor de colagen și elastină, ceea ce are implicații atât asupra actului sexual cu lipsă de lubrifiere, usturime și durere. Problemele zonei intime afectează echilibrul emoțional al femeilor.  Astfel, tot mai multe paciente sunt în căutare de soluții de rejuvenare zona intima, care să le ajute să se simtă din nou încrezătoare, să se bucure din nou de viața lor sexuală și să scape de complexe.

Evoluția permanentă din domeniul medical estetic face ca, la momentul actual, să nu existe o singură procedură de rejuvenare vaginală, astfel că pentru fiecare problemă există mai multe opțiuni, iar pacientele pot obține rezultatul dorit. Practic, denumirea de rejuvenarea vaginală cuprinde toate procedurile care pot schimba anatomia vaginală, incluzându-le atât pe cele care se realizează intern, în vagin, dar și extern, la nivelul labiilor. Conform unui studiu de piață, efectuat în Statele Unite, principalele motive pentru care femeile apelează la proceduri de rejuvenare vaginală este cel estetic, dar și din pricina faptului că sunt nemulțumite de viața lor sexuală. În momentul de față, în clinica Derma Expert by Elos regăsiți cele mai eficiente și sigure proceduri de rejuvenare vaginală. Dacă vă doriți o procedură de rejuvenare vaginală, iată care sunt opțiunile pe care le aveți și beneficiile acestora:

Rejuvenare zona intima cu laser CO2RE 

Platforma laser CO2RE, din clinica Derma Expert by Elos, este produsă de renumita companie Candela, ceea ce o plasează în fruntea podiumului aparatelor destinate rejuvenării vaginale laser. Reintinerirea zonei intime cu laserul CO2RE Intima este o metodă extrem de sigură, cu timp minim de recuperare și riscuri reduse pentru paciente, fiind aprobat de către organizațiile de specialitate și medici ginecologi. Laserul fracționat CO2 stimulează producția de colagen și elastină din zona vaginală și vulvară, astfel se tratează cu succes atât zona internă a vaginului, cât și zona externă, a labiilor. Prin mecanismul său de acțiune în zona internă, laserul CO2RE Intima reușește să stimuleze producția fibrelor de colagen și elastină, de o calitate superioară, îmbunătățește vascularizația locală, consolidează mucoasa vaginală, reglează secreția, uniformizează culoarea, crește fermitatea, crește senzația în timpul actului sexual și ameliorează incontinența urinară.

Prin acțiunea la nivelul zonei externe, labii și zona periuretrală, laserul CO2RE Intima modifică aspectul estetic al vulvei (pielea lăsată, pigmentarea sau modificarea texturii ţesuturilor), astfel că pacientele se vor bucura de un aspect îmbunătățit al labiilor. Astfel, în cadrul aceleiași ședințe, se pot trata atât zona vaginală, dar și zona labială. Mai mult, procedura nu implică spitalizarea pacientei, sângerarea sau pansarea zonei. Pe zona externă se va folosi cremă anestezică, în timp ce pentru zona internă nu este necesară, întrucât în vagin nu există receptori de durere.

Mezoterapia vaginală

Rejuvenarea vaginală prin mezoterapie are rolul de a crește fermitatea, elasticitatea și hidratarea vaginului și a labiilor. Se utilizează o soluție ce aparține brandului Filorga, injectându-se în zona intima compuși cu rol de hidratare și tonifiere. Deasemenea, mezoterapia cu diferite substanțe mai poate fi utilizată în cazul infecțiilor recurente și, în plus, în tratamentul incontinenței urinare de stres, întărind peretele vezicii urinare prin acțiunea asupra fibrelor de colagen și elastină. Acest tratament este recomandat femeilor în timpul menopauzei, când fermitatea și hidratarea vaginului se deteriorează din cauze naturale. Medicii Derma Expert by Elos recomandă un set de 4-5 ședințe de mezoterapie pentru zona vaginală, astfel încât aspectul zonei intime să se îmbunătățească.

Terapia Cellenis pentru zona labială

Tratamentul Cellenis a fost recunoscut până acum pentru beneficiile pe care le are pentru rejuvenarea facială și stoparea căderii părului. Specialiștii din domeniul medical estetic îl recomandă și pentru rejuvenarea vaginală, deoarece aduce beneficii majore aspectului și sănătății zonei intime.  Terapia Cellenis presupune prelevarea de sânge de la pacient și centrifugarea acestuia pentru separarea plasmei de celulele roșii. Plasma este bogată în plachete (trombocite), ce conțin agenți de creștere, care, odată injectate în piele, stimulează procesul de regenerare al pielii și înnoirea fibrelor de colagen și elastină.

Beneficiile ”terapiei vampir” sunt de a restabili tonusul și elasticitatea mucoasei vaginale, de a îmbunătății funcția clitorisului și elasticitatea acestuia. Toate acestea duc la o creștere a dorinței sexuale, la orgasme mai puternice și mai frecvente, reducând disconfortul actului sexual.

Mărirea punctului G cu acid hialuronic

Zona de excitabilitatea maximă din vagin, renumitul punct G, este un subiect intens dezbătut de ani buni. Sunt experți care susțin ca punctul G există, iar alții care îl contestă. De asemenea, sunt femei care au orgasm intern, iar altele care nu au cunoscut niciodată această senzație. Pentru femeile care își doresc să obțină mai multă satisfacție, există procedura de mărire a punctului G cu acid hialuronic. Intervenţia constă în injectarea de acid hialuronic în zona vaginului, pentru a crește gradul de excitabilitate din zonă. Rezultatul se instalează în câteva zile: prin mărirea zonei în care este punctul G, acesta va fi mai ușor de excitat. Astfel, starea de plăcere din timpul actului sexual și intensitatea orgasmului va fi mai mare.

Totodată, injectarea de acid hialuronic în vagin este recomandată de către medicii clinicii Derma Expert pentru femeile care au pierdut plăcerea sexuală și sunt nemulțumite de senzația de uscăciune și, automat, de durerea din timpul sexului. Procedura durează puțin, iar activitatea sexuală poate fi reluată la scurt timp. În plus, se folosesc produse cu acid hialuronic injectabil de înaltă calitate, ce aparțin brandului Fillmed by Filorga.

În cazul tuturor tipurilor de rejuvenare zona intima din clinica Derma Expert, medicii noștri au nevoie de avizul unui ginecolog. Trebuie realizate un examen Papanicolau și de secreție, pentru a fi excluse infecțiile din zona intimă. Programați acum o consultație gratuită în clinica Derma Expert pentru a afla care variantă de rejuvenare vaginală este potrivită pentru dumneavoastră!

 

Întreabă specialistul Derma Expert despre rejuvenare zona intima
    Call Now Button