Tot ce trebuie să știi despre îndepărtarea tatuajelor

Indepartare tatuaj cu ajutorul laserului. Solutii profesionale pentru indepartarea tatuajelor fara a afecta pielea.

Tot ce trebuie să știi despre îndepărtarea tatuajelor

Motivele pentru care o persoană decide îndepărtarea unui tatuaj pot fi diferite. De la tehnica deficitară în realizarea acestuia, materiale slab calitative folosite și până la schimbări din viața personală care impun renunțarea la desenul permanent. Oricare ar fi motivul pentru care vă doriți îndepărtarea unui tatuaj, trebuie să știți că acest lucru este realizabil, însă trebuie să investiți timp și răbdare.

În momentul în care vă decideți să apelați la tratamentul laser pentru îndepărtarea unui tatuaj, este necesar să vă documentați temeinic asupra clinicii unde doriți să realizați acest lucru, asta însemnând persoana care realizează procedura și tehnologia utilizată. Fără doar și poate, trebuie să decideți să colaborați cu un medic dermatolog, la curent cu ultimele descoperiri de proceduri pentru îndepărtarea tatuajelor și cu protocoale de tratament.
Ne-am dorit foarte mult ca la clinica Derma Expert By Elōs să avem cel mai eficient laser pentru îndepărtarea tatuajelor, capabil să elimine și cele mai închise culori, fiind blând cu pielea, iar acest lucru a însemnat prospectarea și testarea mai multor aparate. Deznodământul acestei prospecții a fost aparatul Pico Plus, care beneficiază cu puterea picosecundelor. Cele 4 lungimi de unda incorporate în aparatul PicoPlus îi ofera capacitatea de a înlătura culorile negru, verde, albastru, indigo, culori puternice și dificil de eradicat. Laserul Pico Plus țintește pigmentul din interiorul pielii pentru a dezagrega acumulările de culoare. Procedura se adaptează în funcție de tipicul pacientului, vârsta tatuajului, mărimea și adâncimea desenului.

Cea mai mare temere a pacienților este, bineînțeles, gradul de durere resimțit, având în vedere că și realizarea tatuajului a presupus durere. Trebuie să știți că dintre toate procedurile de îndepărtare a tatuajelor, Pico Plus implică cel mai redus grad de durere dintre toate sistemele laser de la ora actuală. Deasemenea, oricât de complicat ar fi un tatuaj, numărul de ședințe se reduce considerabil față de alte tratamente laser.
La clinica Derma Expert, aveți garanția experienței medicilor noștri dermatologi în utilizarea sistemelor laser și a rezultatelor excelente obținute.

Call Now Button