Cum tratăm eficient acneea vulgară?

Tratament impotriva acneii vulgare. Derma Expert by Elōs iti ofera solutii personalizate pentru tratarea acneei

Cum tratăm eficient acneea vulgară?

Acneea vulgara este o afecțiune cutanată cronică și este cea mai severă formă de acnee. Aceasta se manifestă prin inflamația glandelor sebacee de la nivelul feței, iar în formele avansate poate afecta și toracele. Acneea vulgară poate fi comedonianăpapulo-pustuloasă și nodulo-chistică, este extrem de neplăcută estetic, însă poate cauza și un disconfort fizic, provocând durere pacienților. Pentru a diminua atât disconfortul estetic, cât și pe cel fizic, clinica Derma Expert vă propune un tratament revoluționar cu laser PDL (Pulsed Dye Laser) Vbeam, o inovație în domeniul tratării acneii. Coroborat cu alte tratamente menite să reducă acneea, precum hidrodermoabraziunea sau peelingul, și produse speciale pentru acest tip de ten, laserul PDL Vbeam se dovedește un pion principal în planul de combatere a acneei vulgare.

Cauzele acneei vulgare

Sunt mai mulți factori care pot conduce la apariția acestei afecțiuni dermatologice:

  • hipersecreția de sebum, influențată, în special, de hormonii androgeni (masculini)
    • blocarea glandelor sebacee prin acumularea de celule moarte și sebum cu formarea microcomedoanelor (puncte albe sau negre)
    • prezenta unei bacterii, care determină inflamația, aceasta regăsindu-se în condiții normale în foliculii piloși, însă devine agresivă în anumite condiții

Laserul PDL Vbeam calmează acneea vulgara

Principala formă de manifestare a acneei vulgare sunt leziunile inflamatorii, roșii și dureroase, situate cu precădere în zona pomeților și bărbiei. Acestea sunt greu de mascat și provoacă durere la atingere. Tocmai de aceea, medicii dermatologi Derma Expert recomandă laserul PDL ca un pas indispensabil în reducerea acneei vulgare. Vbeam emite o lumină absorbită selectiv de oxihemoglobina din sânge și are ca efect diminuarea inflamației la nivelul leziunilor acneice. Este un tratament extrem de bine tolerat, cu discomfort și riscuri minime în timpul și post-procedură. Rezultatele se observă încă de la prima ședință, inflamațiile reducându-se considerabil, iar tenul capătă un aspect îmbunătățit, vizibil mai neted.

După procedură, specialiștii noștri recomandă folosirea produselor emoliente pe ariile cutanate tratate, se evită agenții de curățare abrazivi până la refacerea completă a pielii. Studiile de specialitate, dar și experiența medicilor Derma Expert cu pacienții, confirmă o îmbunătățire considerabilă a eritemului asociat leziunilor acneice în urma tratamentului, precum și rolul său în tratarea sau prevenirea cicatricelor post-acneice.

Așadar, programați acum o consultație de specialitate cu medicii noștri dermatologi și începeți tratamentul laser pentru a obține un ten sănătos, lipsit de acnee!

Întreabă specialistul Derma Expert