Vene sparte pe picioare? Tratamentul cu laser le elimină eficient!

Tratamente profesionale cu laser impotriva leziunilor vasculare. Tratamente oferite de Derma Expert by Elōs

Vene sparte pe picioare? Tratamentul cu laser le elimină eficient!

Populare sub denumirea de „vene sparte pe picioare”, leziunile vasculare sau venectaziile reprezintă una din problemele cele mai frecvente ale membrelor inferioare. Deși nu provoacă niciun disconfort fizic, femeile resimt acut această afecțiune dermatologică la nivel estetic, în special în sezonul cald, când doresc să abordeze ținute scurte și să își etaleze picioarele.

Dacă în trecut, leziunile vasculare erau dificil de tratat, în prezent, laserterapia reprezintă cea mai eficientă metodă de tratament împotriva acestora, iar în cadrul clinicii Derma Expert by Elōs, regăsiți cele mai eficiente lasere împotriva vaselor sparte, cu rezultate rapide și cu un grad redus de durere. Varietatea de lasere disponibile în clinica noastră, respectiv Nd:YAG (1064 nanometri lungime de undă, integrat pe platforma GentleMax Pro) și laserul PDL Vbeam Perfecta (cu o dubla lungime de undă de 595 nm si 1064 nm), permite tratarea tuturor tipurilor de leziuni vasculare. În plus, pe perioada verii, veți beneficia de un discount special de 50% la tratamentele laser împotriva venelor sparte de pe picioare, astfel încât să vă bucurați de picioare frumoase, cu aspect sănătos. În urma aplicării, acestui discount special, prețurile vor fi cuprinse între 100 – 300 euro/zonă (coapse sau gambe), costurile variind în funcție de dimensiunea zonei tratate și impulsurile utilizate în timpul tratamentului. (Prețul per impuls este de 2 euro, redus de la 4 euro).

De ce ne apar vene sparte pe picioare?

Ca și clasificare, leziunile vasculare se regăsesc sub formă de ”pânză de păianjen”, telangiectazii (dilatații vasculare), vene subțiri de culoare albastră sau mov și ”steluțe vasculare”. Acestea apar fie din cauza unei fragilități capilare, fie din cauza unor probleme mai serioase legate de o insuficiență venoasă, care determină și apariția varicelor. Venele sparte se manifestă ca o rețea de vase superficiale de culoare roșie sau violacee, iar cel mai mare factor de risc pentru apariția acestor vase de sânge sparte, care determină această fragilitate, este moștenirea genetică. Deasemenea, există și anumite obiceiuri pe care le avem și care pot afecta microcirculația: epilarea cu ceară, saunele sau băile fierbinți și alimentația nesănătoasă.

Cauzele care conduc la apariția vaselor sparte sunt:

  • ortostatismul (statul prelungit în picioare)
  • expunerea la soare
  • consumul de alcool
  • fumatul
  • statusul hormonal – sarcină, pubertate, menopauză
  • factorii genetici

De ce este laserul cel mai eficient tratament pentru vene sparte pe picioare?

În clinica Derma Expert by Elōs, regăsiți două lasere extrem de eficiente pentru a trata vene sparte pe picioare, respectiv Nd:YAG și PDL VBeam Perfecta, și medici dermatologi specializați și extrem de bine pregătiți pentru o astfel de afecțiune. Aceștia vă vor recomanda unul dintre aceste lasere în funcție de calibrul venelor sparte, mărimea și profunzimea acestora, de aceea consultația este esențială în stabilirea protocolului de tratament. Principiul de acțiune al celor două lasere este același, și anume, principiul fototermolizei selective. Laserele țintesc specific doar vasul de sânge, distrugându-l, fără să afecteze alte structuri ale pielii. Acțiunea laserelor determină coagularea sângelui și iritația peretelui vaselor sanguine mici prin căldură intensă degajată, care declanșează colabarea (închiderea) acestora. Sistemul dinamic de răcire al laserelor, precum și durata scurtă a impulsului îmbunătățește semnificativ rezultatul clinic și reduce considerabil riscurile de reacții adverse. Nu rămân cicatrici, iar recuperarea este rapidă.

În funcție de gravitate, medicii Derma Expert recomandă un protocol de tratament cuprins între 3-6 ședințe pentru a trata vene sparte pe picioare, efectuate la un interval de 4 săptămâni. În unele cazuri, mai ales în cel al vaselor mici și superficiale, este necesară o singură ședință de tratament, acest lucru atestând eficiența platformelor laser existente în clinica Derma Expert by Elōs!

Programați acum o consultație la clinica Derma Expert by Elōs și profitați de oferta specială de 50% reducere la cele mai eficiente tratamente laser împotriva venelor sparte de pe picioare!

Întreabă specialistul Derma Expert