Vbeam Perfecta, cea mai eficienta platforma laser, la clinica Derma Expert!

Tratare leziuni vasculare cu ajutorul tehnologia Vbeam in clinica Derma Expert by Elōs

Vbeam Perfecta, cea mai eficienta platforma laser, la clinica Derma Expert!

Noul sistem laser Vbeam Perfecta, de la Candela Medical, revolutioneaza domeniul tratamentelor vasculare si pigmentare prin combinarea celui mai puternic laser PDL (595 nm) cu cel Nd: YAG (1064nm). Vbeam Perfecta face parte din gama de lasere a clincii Derma Expert by Elos si este proiectat sa trateze peste 20 de tipuri de leziuni vasculare si pigmentare, asigurand cele mai bune rezultate impotriva acestora, cu timp de recuperare redus, dar si cu mai putine sedinte fata de alte sisteme laser. In plus, riscul de reactii adverse este minimizat.

Vbeam este un renume puternic in dermatologie, prima varianta a acestui laser PDL aparand in urma cu mai bine de 20 de ani. In tot acest timp, a castigat increderea medicilor dermatologi si a pacientilor din intreaga lume, fiind cel mai recomandat tratament in cazul cuperozei, acneei sau leziunilor vasculare congenitale (hemangioame, port wine stain- ”pata de vin”, etc).

Cel Mai Puternic Laser Pulsed DYE

Cu o energie maxima de 12J, platforma Vbeam Perfecta este mult  mai puternica decat alte lasere de tip Pulsed DYE. Acest lucru inseamna timp mai rapid tratament, dar si un protocol mai redus de sedinte pentru obtinerea celor mai bune rezultate impotriva leziunilor vasculare si pigmentare. In plus, sistemul incorporeaza, pe langa cel mai eficient laser PDL, si laserul Nd:YAG, cea ce permite versatilitatea tratamentelor. Acest lucru inseamna, ca pentru acelasi pacient se pot realiza tratamente cu ambele lasere, in cadrul aceleiasi sedinte. Astfel, daca un pacient se confrunta atat cu leziuni vasculare de culoare rosie, cat si albastre, acestea se pot trata in aceeasi sedinta.

Vbeam Perfecta este cea mai buna alegere in tratarea cuperozei si acneei

Datorita particularitatilor acestei platforme laser, Vbeam Perfecta este cea mai eficienta procedura impotriva cuperozei. Conform studiilor, aproximativ 16 milioane de oameni din lumea intreaga sufera de cuperoza. Vbeam Perfecta trateaza cu succes cuperoza, reusind dupa maximum 4 sesiuni de tratamente sa reduca roseata cu peste 90%. Deasemenea, constituie o veriga importanta intr-un protocol amplu de tratare a acneei severe (vulgare) si inflamatorii: unda laser este absorbita selectiv de oxihemoglobina din sange si are ca efect diminuarea inflamatiei la nivelul leziunilor acneice. Este un tratament extrem de bine tolerat, cu discomfort si riscuri minime pre si post-procedura. Rezultatele se observa inca dupa prima sedinta, inflamatiile se reduc considerabil, iar tenul capata un aspect imbunatatit.

Ce afectiuni mai trateaza Vbeam Perfecta?

In momentul de fata, platforma Vbeam Perfecta este un lider indiscutabil al tratamentelor laser, prin gama variata de afectiuni pe care le poate trata. Pe langa tratarea cu succes a cuperozei, acneii si venectaziilor (vase sparte), asigura cele mai bune rezultate impotriva angioamelor, hemangioamelor, vergeturilor rosii, cicatricilor cheloide sau hipertrofice, poikilodermiei si verucilor.

Programati acum o consultatie gratuita cu unul dintre medicii dermatologi Derma Expert si aflati totul despre protocolul de tratament cu Vbeam Perfecta!

 

Întreabă specialistul Derma Expert
    Call Now Button